Antwerp's Most Brilliant

Antwerp's Most Brilliant

Juwelen Henri DOM draagt met trots het officiële ANTWERP'S MOST BRILLIANT label.

Wat is dit label?

Antwerp’s Most Brilliant bundelt een selectie van de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Zij maken de reputatie van Antwerpen als wereldcentrum van de diamant helemaal waar.

Hoe verkrijgt een juwelier dit label?

Om het Antwerp’s Most Brilliant label te verkrijgen moet de juwelier aan 32 strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. De juweliers met label blinken onder meer uit in duurzaamheid, veiligheid, moraliteit, transparantie, service en bedrijfsstabiliteit. Uiteraard voldoen ze ook aan de Belgische wetgeving op economisch, sociaal en fiscaal vlak. Kortom: stuk voor stuk juweliers die dit label helemaal verdienen.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Je verdient het label pas na een onafhankelijke audit van Kiwa, een geaccrediteerd audit- en controlebureau, die de juwelier elk jaar opnieuw controleert op 32 strikte criteria. Kiwa maakt een bindend rapport op na zijn audit. Enkel bij een excellente score op elk van de criteria wordt het label uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Het label staat bovendien onder toezicht van de beroepsfederatie voor juweliers Ars Nobilis en FOD Economie. DANKZIJ ANTWERP’S MOST BRILLIANT KOOPT U UW JUWEEL MET EEN GERUST GEVOEL EN BLIJFT ANTWERPEN OOK IN DE TOEKOMST HET STRALENDE HART VAN DE DIAMANTSECTOR.

Diamanten houden van Antwerpen

Antwerpen is al meer dan 550 jaar het grootste en meest betrouwbare diamantcentrum ter wereld. Antwerpen controleert maar liefst vier vijfde van de ruwe markt en de helft van de geslepen markt en telt 4 grote diamantbeurzen. Het Antwerps diamantverhaal is echter niet alleen een economisch verhaal… Het is ook een verhaal van ongeëvenaard vakmanschap. Van eeuwenoude tradities. Van continue technologische verbeteringen. Van ongekende creativiteit. Mede dankzij de diamantnijverheid staat Antwerpen al zo lang aan de top als dé diamantstad.


Antwerpen houdt van haar diamanten

Om deze positie ook de volgende decennia te blijven waarmaken hebben de stad en het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’ in het leven geroepen. Ja, Antwerpen gaat graag nog net iets verder voor u, de diamantliefhebber. Dit label is er om u te helpen bij uw keuze. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle juwelier die u uitstekend service biedt? Dan kunt u uw volle vertrouwen stellen in elk van de gecertifieerde juweliers van Antwerp’s Most Brilliant. Let wel, het label moet wel het juiste jaartal vermelden! Antwerpen staat immers niet alleen voor de 4 C’s van de diamant – Carat, Cut, Colour & Clarity - maar ook voor de C van Confidence. Dat vinden we vandaag minstens zo belangrijk als het aanbieden van kwaliteitsvolle diamanten.
Als zaakvoerder van Juwelen Henri DOM BVBA verklaar ik op eer dat ik ten allen tijde conform de eisen van het kwaliteiteislabel Antwerp's Most Brilliant werk. Mijn personeel is op de hoogte van deze verklaring en schikt zich er ook naar.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x